Mobiel telefoonnummer: +31 6 50 281 371

Sinds 2001 ben ik in Amsterdam beëdigd als advocaat en voer sindsdien een straf- en civiele rechtspraktijk met de nadruk op strafzaken.

Ik richt me zowel op complexe en minder complexe (commune) strafzaken zoals  georganiseerde criminaliteit, vrouwenhandel, mensensmokkel, drugshandel/-import/-export, hennepteelt en bezit, moord, doodslag, (zware) mishandeling, gekwalificeerde vermogensdelicten (overvallen, plofkraken, straatroven, inbraken, etc.) en verkeers- en jeugdzaken.

Vanwege mijn brede opleiding en het feit dat ik ook affiniteit heb met het civiele recht voer ik  bij Struycken Advocaten een algemene praktijk en kunt u ook bij mij terecht voor bijstand en advies in civiele en bestuursrechtelijke procedures. Bijvoorbeeld in het voeren van procedures tegen de afwijzing van de aanvraag van een verklaring omtrent gedrag (VOG), echtscheiding, ontslagkwestie met uw werkgever, of een probleem met een uitkeringsinstantie.

Voorts ben ik gespecialiseerd in bijstand in zogenoemde BOPZ zaken (Wet BOPZ). Dit zijn zaken waarbij cliënten zijn of dreigen gedwongen te worden opgenomen in  een psychiatrische instelling. Voor deze specialisatie ben ik lid van verschillende vakorganisaties op het gebied van het Psychiatrisch Patiëntenrecht en woon ik regelmatig de vakgroepbijeenkomst BOPZ advocaten in Amsterdam bij. Om die reden ben ik door de rechtbank Amsterdam erkend als gespecialiseerde BOPZ advocaat.

Ik voer een landelijke praktijk, wat betekent dat ik in alle rechtbanken en gerechtshoven van Nederland voor mijn cliënten optreedt.

Sinds 2017 heb ik mij aangesloten bij Struycken Advocaten. Zowel binnen als buiten kantoortijden ben ik op mijn mobiele telefoonnummer telefonisch bereikbaar.

Ook wanneer uw vraag niet binnen mijn expertisegebied ligt kan ik u van dienst zijn. Ik kan uw opdracht in dat geval laten uitvoeren door een derde, maar zo nodig verwijs ik u ook door naar een advocaat-specialist binnen mijn kennisnetwerk die u in dat geval optimaal van dienst kan zijn.

Bent u niet tevreden over uw advocaat of wenst u een second opinion, dan kunt u bij mij voor een gratis adviesgesprek terecht.

 

 

 

Specialisaties: