020 7920195

In 2011 heb ik de master Strafrecht behaald, in 2012 de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk, beide aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik een jaar als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel te Amsterdam gewerkt, waardoor ik onder andere ervaring in het jeugdrecht heb kunnen opdoen. In 2012 ben ik begonnen bij de rechtbank Amsterdam als griffier bij de sector strafrecht. De daar opgedane juridische kennis en (proces)ervaring, bestaande uit de behandeling van uiteenlopende strafzaken bij zowel de politierechter als de meervoudige kamer, komen goed van pas bij mijn werk als advocate.

Vanwege mijn brede opleiding voer ik bij Struycken Advocaten een algemene praktijk. Ik leg mij met name toe op het strafrecht, maar u kunt ook bij mij terecht voor bijstand en advies in civiele en bestuursrechtelijke procedures.

Wordt u verdacht van een misdrijf of overtreding? Ik sta u graag bij in de gehele fase van het strafproces, vanaf het moment dat u wordt aangehouden tot na de inhoudelijke behandeling van uw zaak. Tevens kan ik rechtsbijstand verlenen in procedures die samenhangen met een strafzaak, zoals bijvoorbeeld TBS-zaken of de teruggave van inbeslaggenomen voorwerpen.

Als verdachte staat u tegenover een machtig overheidsapparaat, waarbij voor u grote belangen op het spel staan. Er komt veel op u af en het is van belang dat u in duidelijke taal krijgt uitgelegd wat uw rechten en plichten zijn. Mijn doel is het verlenen van de best mogelijke rechtsbijstand in uw situatie, waarbij ik veel waarde hecht aan bereikbaarheid en een persoonlijke benadering van uw zaak.

 

 

 

 

Specialisaties: