020-7920191

Meer dan 20 jaar heb ik juridische ervaring en ben ik gespecialiseerd in procesvoering, belasting- en invorderingsrecht. Ik adviseer en procedeer op het terrein van belastingzaken en op het gebied van zaken die betrekking hebben op belastingheffing.

Alles wat te maken heeft met de onderneming, het inkomen, de erfenis, de btw of de loonverwerking heeft fiscale gevolgen. Hierin heb ik uitgebreide ervaring, zowel op het gebied van civiel, straf- als belastingrecht. Ik zet deze ervaring in en combineer mijn deskundigheid met de strategie om een integrale oplossing voor uw zaak te bereiken.

Ik geef geregeld lezingen en heb verschillende publicaties over belastingheffing en invordering op mijn naam staan.

Rechtsgebiedenregister 

Rutger heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Belastingrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Opleiding 

Rutger studeerde belastingrecht aan de Universiteit Leiden. Verder volgde hij een opleiding aan de Ruprecht-Karls-Universität in Heidelberg (Duitsland).

Rutger voltooide hierna de opleiding voor de Nederlandse Orde van Advocaten en de Nederlandse orde van belastingadviseurs.

Lidmaatschappen 

  • Nederlandse Vereniging voor Belastingwetenschap
  • Nederlandse Orde van Advocaten

Talen 

Nederlands, Engels en Duits

Specialisaties: